Petrecere cu ocazia începerii noului an școlar

Pentru a păstra tradiția zilei de 15 septembrie, considerată prima zi din anul scolar- Grădinița Minissa din Timișoara a organizat astăzi, 15 septembrie 2011, pentru toți copiii care urmează cursurile acestei unități, o mega petrecere cu ocazia începutului de an școlar 2011-2012.

Încă de dimineață cei mici au fost întâmpinați de Albă ca Zăpada înconjurată de o mulțime de baloane, bombonele și o muzică veselă. Cu această primire cei mici au uitat de părinti și s-au grăbit să intre în sălile de clasă pentru a vedea ce surprize îi asteaptă. Aici, fiecare educatoare și-a întâmpinat copiii cu un zâmbet și o îmbrățișare, urmând să-i pregătească pentru celelalte surprize.
După ce au servit micul dejun, toți piticii dornici de distracție au urcat repejor la Clubul Minissa unde urma să înceapă petrecerea propriu-zisă. Nu cred ca este nevoie de multe cuvinte pentru a descrie atmosfera unei petreceri de copii, mai ales când aceștia sunt înconjurați de o mulțime de jucării, muzică antrenantă și o animatoare îndrăgita de toți. Dar, ca să vă convigeți că toată lumea s-a distrat, un fotograf profesionist a încercat să imortalizeze fiecare moment.

Cu această ocazie, Grădinița Minissa își ia angajamentul unor servicii de caliatate în ceea ce privește educația și îngrijirea copiilor în noul an școlar și le mulțumește tuturor pentru încredere acordată. 

Echipa gradinitei Minissa ureaza tuturor părinților numai bine și multe bucurii din partea celor mici, iar copiilor, un an școlar minunat!