Festivalul Casuta Piticilor 2021

Pitici voioși, în 10-12 septembrie vă așteptăm la noi în casă pentru o super ediție aniversară. Aceasta va avea loc în grădina Institutului Francez în format mai restrâns, adaptat la contextul actual, dar la fel de plin de magie!



MUZICA este laitmotivul acestei ediții și este omniprezentă în toate activitățile pe care vi le-am pregătit. Vor fi 2 zile și 3 seri magice cu spectacole, concerte, filme, teatru de păpuși, operă pentru copii, zumba, dans, ateliere și activități fascinante pentru copii mici și mari, toate presărate cu muzică și voie bună! 


De vineri până duminică, fiecare seară de festival se încheie cu spectacole pentru toată familia. Capul de afiș al acestei ediții aniversare este compania Intermezzo din Franța, care va va delecta cu :
• spectacol vesel și interactiv : cine-concertul « Micuța Cârtiță »,
• concert voce, chitară și percuție « Musiques du monde »
• spectacol muzical pentru bebeluși și copii mici « Ça »,
•ateliere muzicale pe tot parcursul weekendului.

REGULAMENT /INFORMAȚII DESPRE ACCES ȘI MĂSURI SANITARE

• Accesul se face numai pe bază de înscriere prealabilă pentru un modul de activități. Programul complet va fi disponibil în curând.
Cardul Cultura PLUS, pe numele copilului asigură participanților reduceri la toate activitățile. Tarif întreg: 20 lei/ modul de activități. Tarif redus pentru posesorii cardului Cultura Plus: 10 lei/ modul de activități.
• La activitățile din timpul zilei, însoțitorii au acces gratuit. Pentru a respecta numărul de locuri, semnificativ redus la această ediție, copiii pot avea un singur însoțitor cu acces gratuit la activități.
•Cardul Cultura PLUS poate fi achiziționat de la Institutul francez (Bulevardul C. D. Loga, nr. 46) sau de pe Eventbook