Zana Toamna a dat petrecere la Gradinita Minissa

Mare petrecere, mare, a avut loc la Gradinita Minissa din Timisoara! Zana Toamna cu al ei alai a sosit in acest week-end la Minissa, pentru a sarbatori impreuna cu cei mici si cei mari o zi de toamna cu roade bogate si multe surprize.

Incepand cu ora 17.00, Zana toamnei a sosit la petrecere acoperita de frunze uscate si multe fructe zemoase si aromate. Iar pentru ca am dorit sa ii multumim pentru roadele bogate, fiecare copil a pregatit cate un mic dar in semn de recunoastere.
Darurile au fost dintre cele mai gustoase: un fruct, o leguma, dulceata, zacusca, compot, muraturi si alte preparate delicioase facute acasa de bunici, mamici, matusi sau alte doamne cu maini iscusite. Dupa ce fiecare copil si-a prezentat darul, iar Zana le-a primit cu multa bucurie, petrecerea a putut sa inceapa.

Dansuri, cantece, jocuri interactive, concursuri intre mamici si copii dar si alte momente distactive au fost animate cu multa veselie de Zana Toamna.
Atat copiii cat si parintii s-au putut delecta cu diferite preparate specifice temei: salate de legume, tartine cu dulceturi, muraturi asortate, placinta cu mere, si tot felul de gustarele delicioase.

Iar pentru ca seara tebuia sa se termine intr-un mod cat mai placut, la final, Zana toamna a pregatit o tombola cu premii. Iar fiecare a castigat dupa cum i-a fost norocul: o punga de morcovi, o telina, un borcan de muraturi, un mar si alte bogatii ale toamnei.

La ora 19.00, cu mic cu mare ne-am luat ramnas bun de la frumoasa zana, dar ne-a promis ca ne vom revedea si la anul viitor tot intr-un decor de poveste si cu mai multe bogatii.

Pentru reusita evenimentului, Gradinita Minissa doreste sa multumeasca Zanei Toamnei pentru participare, mamicilor si taticilor care au luat parte la petrecere, pentru starea de bine si entuziamul cu care s-au implicat in toate momentele serii, dar si copiilor pentru ca au fost minunati!!!