Halloween 2011

Pentru copii Halloween-ul este un prilej de veselie, de zambete, de a fi alaturi de prieteni, costumati tematic - adica altfel decat o fac zi de zi. Desi stim ca este o „sarbatoare imprumutata”, manifestarea de fata îşi propune sa dedice tuturor copiilor participanti un spatiu si un timp de poveste, numai al lor.

Cu o largă experienţă în domeniul activităţilor cu şi pentru copii, Asociaţia Culturală Pentagon organizeaza in colaborare cu American Corner Timisoara din cadrul Bibliotecii Judetene Timis, evenimentul tematic « Halloween Party ».

Am pus la cale numeroase puncte de atractie, acestea fiind si extrem de consistente, pentru a capta interesul micutilor si a satisface cele mai serioase pretentii ale acestora.

Evenimentul principal va avea loc in data de 31 octombrie 2011- intre orele 10.00 si 13.00- la Casa Studentilor Timisoara, dar acesta va avea ca si laborator de creatie proprie, perioada cuprinsa intre 14 Octombrie – 31 octombrie 2011.

Impreuna vom creea obiecte specifice in cadrul atelierelor, vom impodobi spatiul cu obiecte tematice, vom canta, vom dansa, vom recita, vom face muuuuuulte concursuri si jocuri de toate felurile, momente speciale cu tematica specifica, vom viziona un filmulet despre Halloween, in timp ce vom degusta din bunatatile puse la cale de organizatori si, dupa ce vom fi cat se poate de nazdravani, ne vom opri pentru o clipa din zbenguiala, sa ne primim diplomele de participare la eveniment.

Deasemenea, mai pe seara, incapand cu orele 18.00, ne vom aduna la sediul American Corner din Biblioteca Judeteana Timis, de asta data incluzand o categorie de varsta mai mare, pentru “Povestiri Horor” – Lecturi si autori surpriza...

Voia buna, distractia si cadourile nu vor lipsi, fireste, de la aceasta sarbatoare a copiilor, a bucuriei si a noastra !!!!!!

Va astept cu mult drag sa ne distram impreuna!

Actor, Ana-Maria Pandele Andone