Smartfit Summer School

Smartfit Summer School este un proiect dedicat copiilor, care le oferă în această vară activități distractive și educative, coordonate de instructori specializați.


 
Dedicat copiilor cu varste intre 7 si 12 ani 

Ce oferim? 
- program de vara care sa atinga nivelul de miscare necesar pentru o viata sanatoasa recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru copii;
- ocazia de a incerca mai multe sporturi, pentru a descoperi ce i se potriveste mai bine copilului si pentru o dezvoltare multilaterala (nu este indicata dedicarea catre un singur sport de timpuriu)
- ore petrecute fara tehnologie, subiecte de reflectare si cunostinte noi de insusit intr-un mod relaxat si adaptat 2018
- descoperirea/educarea placerii cititului Beneficii: - experimentăm mai multe tipuri de activităti sportive și educative!
- diverse activităti de cunoaștere, într-un mediu relaxant, departe de aparatele tehnologice!
- descoperim impreună plăcerea de a invăta lucruri noi Pachetele se achiziționează săptămânal și includ o masă pe zi. Înscrierile se fac la recepțiile Smartfit Studio 1, Smartfit Studio 2 și Smartfit Studio 3, iar activitățile vor începe în 18 iunie.
* Plecările se vor face de la Smartfit Studio 2.
* Activitățile se vor desfășura între 09:00 și 16:00.
Programul se desfășoară în perioada 18 iunie - 01 august.

Persoană de contact:
Camelia Antal, tel. 0722656156.

Program: toate activitatile vor avea caracter educativ si sunt coordonate de personal calificat (antrenori acreditati de ANPC si Ministerul Educatiei)